Ons jubileumjaar loopt ten einde. 2022 stond in het teken van ons 50-jarig bestaan en op diverse momenten in dit jaar hebben wij bij dit gouden jubileum stil gestaan. Wij wilden in januari 2022 de festiviteiten starten met een nieuwjaarsbijeenkomst, maar de toen nog bestaande Covid-maatregelen verhinderden dat. Nu deze maatregelen zijn opgeheven en wij ons weer vrij kunnen bewegen hebben we besloten om dan maar het feestjaar af te sluiten met de nieuwjaarsbijeenkomst 2023, die gehouden zal worden op zondag 15 januari 2023.

Wij willen jullie dan ook uitnodigen om op die dag met elkaar het glas te heffen op een gezond en voorspoedig nieuw jaar. 

We komen op die dag samen in ons clubhuis, Café-Zalen Donkenhof om 13.30 uur. Het is de bedoeling dat we de middag bij Donkenhof sportief doorbrengen om rond de klok van 17.00 uur af te sluiten. We blijven de hele middag binnen dus je hoeft geen speciale kleding of schoeisel aan te trekken.

Om de middag te kunnen voorbereiden verzoeken wij jullie vriendelijk doch dringend om je aan te melden voor zondag 8 januari 2023. Dat kan door op deze mail te reageren en een bericht te sturen aan Frans Goorden (f.goorden@home.nl) en aan te geven of je alleen of met partner aanwezig bent. 

Aanmelding is verplicht! 

Wij hopen jullie allemaal op zondag 15 januari 2023 te mogen begroeten!