Het plan is dat we om 14.00 uur samenkomen in ons clubhuis, Café | Zalen Donkenhof voor een bakje koffie of thee. Daarna gaan we om 14.45 uur naar buiten voor een wandeling naar een voor ons bekende, maar voor jullie onbekende bestemming. Denk er om dat je stevige stappers aandoet en een paraplu meeneemt als de weersomstandigheden wat minder zijn! Bij slecht weer zorgen we voor een alternatief en gaan we niet naar buiten.

We gaan er van uit dat we om circa 16.00 uur weer terug zijn in Donkenhof voor een hapje en een drankje. Ook zal dan door het bestuur van de vereniging bekend worden gemaakt hoe de tijdrit is verlopen en wie zich Clubkampioen 2023 mag noemen.

Daarna is er nog een gezellig samenzijn, waarna we deze nieuwjaarsbijeenkomst formeel rond de klok van 18.00 uur afsluiten. Zij die het nog later willen maken zijn daar natuurlijk vrij in!

Om te kunnen bepalen in hoeverre de vereniging tegemoet kan komen in de kosten van deze bijeenkomst verzoeken wij jullie om vóór 3 januari 2024 aan Frans Goorden door te geven of je op de bijeenkomst aanwezig bent, alleen of met partner. Dat kan per mail (f.goorden@home.nl).

In de week voor de bijeenkomst zullen dan per mail de verdere details worden doorgegeven