Op zondag 17 maart hadden we als Molenrijders onze eerste editie van het Offroad evenement. Een vervolg op de ATB-tochten die we in het verleden hebben georganiseerd.

Het aantal deelnemers van 320 stemde ons als organisatie tot grote tevredenheid. Het was jammer dat de weervoorspelling op zaterdag matig was voor de zondag, anders was het deelnemersveld zeker nog groter geweest.

We hebben het concept van uitpijlen en veel verkeersregelaars losgelaten en hebben de tocht basic georganiseerd. De 4 verschillende routes zijn allemaal met behulp van GPX-bestanden gereden.

De twee verzorgingsposten op toch wel 2 unieke plaatsen in ons mooie West-Brabant waren bij de enige buitendijkse boerderij in Nederland zijnde Hildernisse en bij het Benedensas in de Heen vanuit een bunker met uitkijktoren over dat Benedensas.

We hadden dit evenement echter niet zonder de steun van onze sponsors en vrijwilligers kunnen realiseren. We willen dan ook onze sponsoren hartelijk danken voor de financiële ondersteuning, en alle vrijwilligers voor de grote inzet.